Bättre Självförtroende & självkänsla

Har du ett dåligt självförtroende eller självkänsla? Tycker du illa om dig själv
och är osäker på vad du duger till? Här under har du några tips som ska hjälpa dig till ett bättre självförtroende och självkänsla

 
10 steg mot Bättre Självkänsla
Vem är jag? – du får ta reda på vem du egentligen är!
Hur ser jag på mig själv och mitt liv just nu?
Hur du praktiskt skapar en större medvetenhet och får mer självinsikt.
Vad vill jag? – Du får hjälp med att ta reda på vad som är viktigast för just dig och hur du når dit.
Hur blev jag den jag är?
Vad längtar och drömmar jag om egentligen?
Vad är det som skapar lycka och meningsfullhet i mitt liv?
Hur ska jag göra för att lyssna på mig själv?
Hur får jag en bättre balans i mitt liv?
Så börjar du att leva det liv som just du längtar efter!

Börja med dessa frågor och gå igenom dem och verkligen tänk efter. Skriv ner svaren på ett papper och ställ om frågorna några gånger i veckan. Efter ett tag kommer du se resultat. Du kommer finna dig själv, vem du är och vad du verkligen vill med livet. Processen är lång och det kommer inte bli topp på några dagar. Du måste kämpa dag efter dag och tänka positivt. Du kommer klara det, var du varför? För att du är en bra person som är värd att tycka bra om dig själv. 

Jag gör detta varje dag och har gjort nu i en vecka. Jag tänker inte ge upp, jag vill hitta mig själv. Klarar jag det så kommer du klara det. Jag har alltid haft ett dåligt självförtroende men vill ändra på det. Vi är bra precis som vi är, därför ska vi fixa detta!

Lycka till!




UNCHAINED

Nu har valt att vara lite känslig här på bloggen. Molly Sandén är min största förebild i mitt liv och hon har förändrat en stor del i livet. Hon har alltid varit en super bra person och otroligt duktigt som artist men mina ögon öppnades mer när jag såg henne för första gången på lotta på liseberg. I flera veckor hade jag väntat och bara längtat till att få se henne liv för första gången. Väl där när jag satt längst fram och genrepet och min kompis knuffade till mig och Molly stod på scenen. Helt ärlig höll tårarna på att rinna, visst det kanske är barnligt men då får du tycka så eftersom ni inte vet anledningarna till att hon betyder så mycket. 

Låten unchained är ett faktum och är höst upp på listan. I will never go back, you wont see me go back cause i'm unchained. Vad mer kan kan säga? Efter flera år med ett uselt självförtroende och kränkningar fram och tillbaka står jag på fötter igen och är redo att börja fighten mot ett litt och bättre liv igen. Jag har alltid varit så osäker på mig själv och får höra ord fram och tillbaka som fått mig att tvivla på vem jag är och vad jag gör för nytta. 
Tro det eller ej men denna tjejen har gjort så mycket för mig som person och på ett sätt är vi så lika. Hon gav aldrig upp och idag ser hon så fantastisk ut, hon har alltid sett bra ut och haft en grym kropp men idag är hon bättre än någonsin, texterna är bättre än någonsin och hon är snyggare än någonsin. Hon fortsatte sin fight mot alla haters som sa att hon var tjock och ful och det tänker jag också göra. Med henne med mig, hennes texter och hennes styrka fortsätter jag framåt med min kamp som startar NU!
Tack för allt... and haters gonna hate!

jag kommer fortsätta blogga om min kamp till det bra igen, följ mig och min kamp. det är en 
lång process men det är så värt det. 
 

Nationella prov

Hade muntligt svenska nationella prov idag. Jag var så sjukt nervös innan. Under förberedelsen till presentationen var jag så nervös så jag skakade hela tiden. Dock gick det bra för min del, mycket har jag och tacka min erfarenhet. Ikväll ska jag plugga lite extra matte och vila tidigt. Tack och lov att denna dagen är över, nu är det svenska nästa vecka som gäller. 
 
 
 
 

Plugg och Nationella prov

Godkväll. Var hemma från skolan idag också som en extradag så inte febern blommar ut nu. Har nationella prov på onsdag, muntligt i svenska. Jag är inte nervös direkt men är nyfiken vad det handlar om och hur dem har lagt upp det. Dem jag pratat med har sagt att det var enkelt men det är från person till person vad man tycker och vad man har enklare och svårare för. Nu hela kvällen har jag suttit och pluggat matte för jag ligger så mycket efter för jag har varit hemma, snart blir det nog gå och dejta kudden och få några timmar innan skolan i morgon.

Ps: är helt in love i Robins låt. Texten är så fruktansvärt bra och hans röst, känsla och berättelse han vill dela med sig av också, magiskt och det blir så personligt!


Apologize

 
 

Without him

Godmorgon. Vaknade väldigt tidigt idag så har redan varit ute en sväng med mamma och fotograferat lite. Jag känner att mamma behöver några kurser för att fotografera men idag gick det lite bättre.. efter lite irriterande miner. Snabbresultat ser ni under. Mer bilder kommer ikväll när jag hunnit redigera klart och varit ute med Elin senare med hennes foton. 
 
 

Birthday

Är just nu hemma hos mormor och firar henne födelsedag. Fortfarande sjuk så det blir hem sen och vila ett tag. Får ta tag i fotografering ute i skogen snart, det blir ett helt annat ljus ute som inne.
Det blir ett snabbinlägg nu för vi ska fika, någon tårta...får bli dricka vatten och le när dem äter istället.


Black & White

 
 

Sick and tired

Sminkinlägget blev inte av igår heller men ska försöka fixa till det nu i helgen. Är hemma från skolan idag också eftersom jag hade feber igår kväll. Ikväll blir det bara en myskväll och umgås med mamma min. Pizza och titta på Krister & Stefan, en riktig klassiker.


Citat


Give your heart a break

Godkväll, eller godnatt kan man säga. Idag var jag och Sofie på Drottning Blanka och tittade lite på deras skola. Fick massage & manikyr, otroligt skönt. Tänkte gå och lägga mig redan nu snart eftersom jag har mått illa hela dagen och det blir bara värre och värre. I morgon lovar jag er ett videoinlägg, men ämnet är fortfarande en överraskning. Godnatt!


Back on track

 
Är äntligen tillbaka på bloggen efter lite mer än två veckors uppehåll. Jag har inte haft ork till att blogga och det är mycket personligt som har kommit i vägen. Ska försöka ta tag i bloggen nu framöver, ska även ikväll sitta och fixa lite detaljer på designen. Lite små nya saker kan alltid vara bra. 

Hate the way you lie


Baby it's a wild world

 
 

Senast från instagram

 
 

Sadness

Ett snabbt litet mobilinlägg nu innan jag ska ta och dejta kudden. Jag har varit i stan hela eftermiddagen med Elin och handlat lite. Bilder på allting kommer i morgon men det var två tröjor från Vila & Vero Moda + vanliga svarta joggingbyxor från Cubus. Som alltid hittar jag mest kläder där jag inte har presentkort, aja det är bra för då har jag gratiskläder kvar från många affärer om jag springer på någonting nästa gång jag är i stan och inte har lika gott om pengar. That's good. Nu ska jag ta och sova. I morgonkväll kommer också en sminkvideo upp på hur jag sminkar mig och tips på bra smink, fick lite förfrågningar om det så varför inte. Mitt första videoinlägg då, håller tummarna.


Red hair


Löften

Jag har bestämt att 2013 ska bli mitt kämpa år och har däför kommit på lite olika löften som jag verkligen ska hålla och jobba mot dag för dag. Jag ska bli nöjd med mitt utseende och kropp vilket innebär att jag ska träna 2-3 dagar i veckan, ut och gå eller springa varje kväll. Satsa på fotograferingen, musiken och bloggen och vara mer positiv